logo mic icx

ICX Implants

Titan 4 KV & SLA Surface

BONE LEVEL

Formă conică, agresivitatea variabilă a spirelor și conexiunea con-hex sunt însoțite de o paletă largă de diametre și lungimi.

TISSUE LEVEL

Cu ICX-TISSUE LEVEL aveți acum posibilitatea de a reacționa individual la diferitele afecțiuni osoase. Pentru orice situație!

SPECIALE

Fie că vorbim de ICX ZYGOMA, ICX ACTIVE LIQUID sau ICX MINI, diversitatea și calitatea nu are limite!

Caracteristicile suprafeței implanturilor dentare joacă un rol cheie referitor la procesul de osteointegrare. Implanturile au nevoie de o rugozitate specifică a suprafeței pentru a fi încorporate rapid, permanent și fără complicații în țesutul maxilarului. 

Prin urmare, se aplică diferite proceduri pentru a aspri suprafața implantului dentar. Ratele de succes semnificativ mai mari, contactul osos-implant îmbunătățit (BIC) și stabilitatea biomecanică și funcțională mai mare au fost demonstrate de implanturile de suprafață rugoasă, comparativ cu cele cu suprafețe mai netede.

Extinderea interfeței os-implant pare să crească odată cu creșterea rugozității suprafeței. 

Suprafața ICX-Premium este sablată cu corund, ceea ce are ca rezultat grupări, urmate de zone la gravarea acidă.

Suprafețele micro-aspre cresc rata de răspândire a celulelor și numărul de celule atașate la suprafață și crește rata prin care celulele produc factori care reglementează diferențierea celulelor care formează os (osteoblaste) și reduc activitatea celulelor care distrug oasele (osteoclaste).

S-a raportat că rugozitatea suprafeței implanturilor sablate și gravate cu acid, de ex. ICX-Premium este favorabil pentru ancorarea biochimică a implanturilor dentare și prezintă un răspuns osos mai puternic.

en_USEnglish